- 180 מ"ר
- בסר 2 מתחם BBC
משרדים להשכרה בבורסה רמת גן במגדל השחר 440 מ"ר מרהיבים מורוהטים במחיר מדהים!!!!!!
 משרדים להשכרה בבורסה רמת גן במגדל השחר 440 מ"ר מרהיבים מורוהטים במחיר מדהים!!!!!!
79 ₪ למ״ר
מגדל השחר
לאינפורמציה נוספת על המגדל >
 לאינפורמציה נוספת על המגדל >
מחיר
79 ₪ מ״ר
כתובת
גבעתיים
גודל המשרד
440 מ״ר
מספר חניות
-1
מחיר מקום חנייה
-
קומה בבניין
14
זמינות
מידית
מחיר
79 ₪ מ״ר
כתובת
גבעתיים
גודל המשרד
440 מ״ר
מספר חניות
-1
מחיר מקום חנייה
900 ₪
קומה בבניין
14
זמינות
מידית
תיאור הנכס
משרדים להשכרה בבורסה רמת גן במגדל השחר לחברות הייטק.
משרדים להשכרה בבורסה רמת גן רק 79 ש"ח למ"ר. משרדים מרהיבים בגודל של 440 מ"ר במיקום מרכזי ויוקרתי בלב אזור העסקים של רמת גן.
המשרדים מעוצבים ומרוהטים ברמה גבוהה, כולל חדרי צוותים, חדרי ישיבות, פינות ישיבה נעימות ומטבח מאובזר. מתאים במיוחד לחברות הייטק וסטארטאפים שמחפשים סביבת עבודה מתקדמת ונעימה לכניסה מיידית.
המגדל ממוקם בלב מתחם הבורסה ברמת גן, אזור אסטרטגי עם נגישות מצוינת לצירי תחבורה מרכזיים כמו נתיבי איילון וז׳בוטינסקי ולתחנות הרכבת הקלה והכבדה. הנוף הפתוח והאווירה היוקרתית יוצרים חוויית עבודה מודרנית ומעוררת השראה.
המשרדים מוצעים עם חוזה גמיש לשנה או למספר שנים וכוללים אפשרות סאבליס. מתאימים במיוחד לחברות הייטק, משרדי ייעוץ, פיננסים וטכנולוגיה שמחפשים מיקום מרכזי עם תשתיות מתקדמות ותדמית עסקית גבוהה.
משרדים להשכרה בבורסה במגדל השחר הם הזדמנות מצוינת לשדרג את סביבת העבודה שלכם למיקום מנצח ונוח במיוחד.
 רוצים לראות בעיניים? פנו אלינו כבר עכשיו 
  מאפייני הנכס
כתובת
מגדל השחר
סוג מבנה
מגדל השחר
סה״כ קומות
45
רמת מבנה
Class A
גודל מבנה
440
חניון אורחים
יש
דלפק קבלה עם שומר
יש
מרחק מהרכבת
4 דקות הליכה
אפשרות התרחבות במבנה
כן
דמי ניהול למ"ר
17 ₪
מספר נכס
-
נאה הנכס בעיניכם?
 השאירו פרטים ויועץ נדל״ן יחזור אליכם בהקדם עם פרטים נוספים
משרדים דומים
 - 800 מ"ר
- מגדל ספיר בבורסה